Ako zjesť žihľavu?
Stiahnite si elektronickú príručku zdarma.
Vyhľadávanie
Aktuálne informácie
Žihľava sa dá veľmi jednoducho zjesť v surovom stave, aj keď má pŕhlivé lístočky.
Odtrhnete lístok, a aby ste ho zjedli bez toho, aby vás popŕhlil, tak si ho zabalíte do „batôžka“ . Mňam, takto sa je žihľava. Obsahuje hlavne chlorofyl a je obrovským zdrojom vitamínu C a tiež iných vitamínov a enzýmov. Vyskúšajte, 2-3 lístky každý deň a budete zdraví ako rybičky.
Alebo si ju natrhajte, uvarte si z nej čaj a popíjajte každý deň. Spravte si žihľavovú detoxikačnú kúru, max. však 2-3 týždne.
Obsahuje aj veľa saponínov, to je niečo podobné ako saponát. Ono to z vás vyplaví špinu rovnako ako keď dáte do umývačky riad a saponát a ten odplaví tú špinu. Takže saponíny v žihľave vám odplavia „bordel z tela“.
Prajem krásny deň.
Video nájdete tu: