Zo škrabancov sa nestrieľa, ale ak sú na našom obľúbenom kuse nábytku, nie je nám to jedno. Takže sme nazbierali niekoľko tipov na túto tému. Ako na malé škrabance, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.
Obdobie prechladnutí sa blíži, preto je dobré mať poruke nejakú účinnú medecínu. Cesnakový a cibuľový sirup môžete používať aj ako dobrú prevenciu. Začneme sirupom cesnakový, čo potrebujeme na jeho výrobu povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.
Zaváranie - to by mohla byť téma až do konca roka. My sa sústredíme na nové zaváracie zážitky, a tak isto máme aj niekoľko vylepšení. Dnes budeme zavárať len so soľou. Zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.
Malé nehody s ryžou, presolenou polievkou alebo hrudkovou omáčkou nás vedia poriadne nazlostiť. Pripravili sme pre vás mix drobností pri varení, ktorý vám pomôže vyhnúť sa podobným nehodám. Zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová začne omáčkou.
Hneď na úvod treba povedať, že vďaka dnešným tipom sa vám vlasy nezafarbia z hnedej na blond, vieme však niečo urobiť s odtieňom prírodným spôsobom. Začneme blonďavým prelivom. Zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová:
Včera sme sa venovali nefiltrovanému a neupravovanému jablčnému octu a keďže ide o tekutinu mimoriadne výkonnú a ekologickú, ešte pre vás niekoľko tipov máme. Zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová:
Dnes použijeme jablčný ocot – je iný ako ten bežný, ktorý kupujeme, nie je to však žiaden úzkoprofilový tovar – zohnať sa dá a tú najlepšiu službu, ktorú nám vie urobiť, teraz zadefinuje zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová: