Stiahnite si elektronickú príručku zdarma.

Stiahnite si TOP 3

Aktuálne informácie



Vyrábame koláčovú a sušienkovú lízanku

Už sme vyrábali cukríky aj lízanky, dnes to budú opäť lízanky, len s tým rozdielom, že nie sú na lízanie. Sú to lízanky koláčová a keksíková. Znie to zaujímavo, chutiť to chutí, tak poďme na to. Ako si vyrobíme koláčové lízanky, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.

... zobraziť viac


Brusnicovo zázvorový punč a horúca čokoláda pre chvíle zimnej pohody

Dni sa skracujú, to znamená, že tých aktivít v exteriéri nebude večer až toľko. A pokiaľ predsa len niekde premrznete, určite vás zohreje náš tip na nealkoholický brusnicovo-zázvorový punč. Ingrediencie sú rôznorodé a výsledok stojí za to. Čo budeme potrebovať, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.

... zobraziť viac


Modelovacia čokoládová hmota

Modelovacia čokoládová hmota je príjemnou zmenou popri klasických marcipánových a tých, ktoré robievame z vody a cukru. Čo budeme potrebovať, povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová

... zobraziť viac


Domáca čokoládová nátierka vám osladí jeseň

Občas máme chuť si zamaškrtiť. Čerstvý chlebík s džemom alebo s medom môžeme spestriť aj s čokoládovou nátierkou. Máme pre vás základný recept na vlastnú, domácu. Čo budeme potrebovať povie zberateľka domácich receptov Miriam Štolfová.

... zobraziť viac